2015. november 19., csütörtök

Mobil - Into the Dead


Amilyen roppant egyszerű elemekre építő játékmenetet kínál az Into the Dead, annál szórakoztatóbban működik a seregnyi zombi leölése és az előlük való menekülés.
Főszereplőnkkel, belső nézetes perspektívából kell minél nagyobb távolságot megtennünk a ködbe burkolózott mezőn, melyet erdő és kukoricatábla színesít, amennyiben sikerül kellő távot elérnünk. Ehhez jelentős segítséget képesek nyújtani azon perkek, melyeket a játék indításakor vásárolhatunk a megszerzett pénzmennyiségből.



Ezek között akad olyan, amelyik másfél kilométeres előnyt biztosít, a pályákon fellelhető fegyver ládákat szaporítja meg, támadó kutyát biztosít, vagy éppen több lőszert ad a fegyverek mellé, ugyanis elsődleges túlélési eszközünket az arzenál fogja jelenteni a reflexek mellett.
Minden egyes futamért pénzjutalomban részesülünk, sikerünk függvényében, valamint minden fegyvert, a küldetés összeállításokkal tudunk megnyitni, melyek között igen szórakoztató és ötletes feladatok akadnak. Egy ilyen összeállításban három küldetés szerepel, melyek közt akad X távolság megtétele egy futammal, vagy a futamok összességében, egy adott fegyverhez kötött ölés szám, adott számú kerítés átugrása, vagy éppen a zombiknak vállal történő ütközése és túlélése.
Amennyiben sikerül egy csomagot teljesítenünk, nem csak egy újabb mordállyal és bónusz pénzzel leszünk gazdagabbak, hanem közelebb visz bennünket a további három játékmód megnyitásához. Alapesetben, a minél nagyobb távolság megtételét célul kitűző mód áll rendelkezésre, majd ezt követi tíz küldetés összeállítás teljesítésével a mészárlás, ahol a leölt zombik számával versenghetünk, majd újabb öt feladat pakkot követően megnyílik a hardcore mód, ahol már alaposan meg fog gyűlni a bajunk a tömegesen jelen levő élőholtakkal. Az utolsó játékváltozat, egy szintén nem könnyű feladat elé állítja a próbálkozót, hisz ebben a helyzetben csupán egy elemlámpa áll rendelkezésére, hogy a vaksötétben kerülgesse az emberi húsra kiéhezett holtakat.
A széles skálán mozgó arzenált (pisztoly, revolver, láncfűrész, shotgun, gránát, gépfegyver, számszeríj és még sok minden más), akár meg is vásárolhatjuk a shopban, ám erre még annak ellenére sem igazán lesz lehetőségünk a borsos árak mellett, hogy időközönként további kihívásokat generál a játék, jelentős pénzmennyiséget tűzve ki jutalmul. Bármennyire is gyűjtögeti az ember a pénzt, horribilis összegeket kérnek egy-egy kiegészítőért, fegyverért, újabb zombi fajtákért cserébe, bár ez érthető is egy free to play játék esetén, mely teljesen ingyenesen bezsebelhető.
Amellett, hogy elképesztően élvezetes tud lenni a játék, számtalan kihívást és rengeteg tartalmat tartogat a zombi hentelésre vágyóknak, mely egy roppant hangulatos és szép grafikai köntösbe van csomagolva, kellemes hangeffektekkel megspékelve, és még az irányításra sem lehet semmi panasz, hisz összesen négyféle variációt kínál fel a program a beállításoknál, ahol akad döntögetési és képernyő nyomogatási lehetőség egyaránt.
Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy adrenalin dús, pörgős játékmenettel bíró zombi hentelésre vágyik. Ilyen minőségi formában előállított és tartalmas játékot, ritkán lehet találni a free-to-play piacon.

Műfaj: belső nézetes akció
Megjelenés: 2012. (iOS, Android, WP 8)
Fejlesztő: PikPok
Kiadó: PikPok
Zerko  

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése