2018. június 9., szombat

Képrejtvény nyereményjáték! [Nyertessel frissítve!]


Ezúttal egy rendhagyó nyereményjátékkal jelentkezek, a legtöbb pontszámot elérő megfejtő pedig, három játékkal gyarapodhat!

A feladványt alább láthatjátok, 12 darab kép van, ami alapján fel kellene ismerni az adott játékot. A megfejtéseket a gamechroniclemail@gmail.com címre várom, egy névvel vagy nick névvel ellátva a végén, ami az eredményhirdetés során szerepelhet.
(Katt a képre a nagy méretért!)

A nyeremények az alábbiak:

1. Egy hátborzongató horror kaland: Layers of Fear Steam kód.

2. A klasszikus Discworld játékmenetét idéző, rajzfilmes grafikába csomagolt kalandjáték: Deponia Steam kód.

3. A koreai háború stratégiai mélységeiben merülhet el a nyertes: Theatre of War 3: Korea Steam kód.

Mindhárom játék annak a markát üti, aki a legtöbb helyes megfejtést, azaz a legmagasabb pontszámot éri el, de lássuk a játékszabályokat:

1. Mint láthatjátok a képek fel vannak sorszámozva, ennek a sorrendnek megfelelően várom a megfejtéseket.
2. Minden teljes megfejtés 1 pontot ér, összesen 12 pont érhető el, plusz egy ráadás 13. pont az összes cím megfejtésére.
3. Teljes megfejtésnek, az adott játék teljes címét tekintem, az epizód számmal feltüntetve, amennyiben a megfejtés hiányos, az csak fél pontot ér.
4. Amennyiben a véletlen azonos pontszámú döntetlen helyzetet hozna ki, sorsolással válik el a nyertes kiléte.

A nyereményjáték 2018. június 23-ig, 12:00-ig tart, amikor is összesítem az eredményeket, és még aznap győztest hirdetek, akinek mindjárt emailben küldöm a játékok letöltőkódjait.

Várom a megfejtéseket, sok sikert kívánok mindenkinek!

Update:

A nyereményjáték határideje lejárt, így hát összegeztem a pontszámokat, hogy nyertest hirdethessek, aki nem más, mint Neubrant Ákos 9.5 ponttal, ezúton is gratulálok a számára, emailben küldöm a Layers of Fear, Deponia és a Theatre of War 3: Korea letöltőkódokat.

Köszönöm mindenkinek a részvételt! A helyes megfejtések, sorrendben az alábbiak voltak: Lotus 3: Ultimate Challenge, Half-Life, Just Cause, Duke Nukem Forever, The Addams Family, Serious Sam: The First Encounter, Prince of Persia: The Sands of Time, Medal of Honor (1999. PlayStation), Doom 3, The X-Files: Resist or Serve, Gun, Twin Caliber.
Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése