2020. november 10., kedd

Mod csokor #2


Fallout 4, Fallout: New Vegas, The Witcher III, Sekiro, Skyrim, Oblivion, Morrowind, Crusader Kings III, Warcraft III: Reforged, Doom II, Duke Nukem 3D, Gears Tactics, Minecraft, Dino Crisis, GTA: San Andreas, GTA: Vice City Remake, Microsoft Flight Simulator és Gears Tactics módosítások fértek a legújabb csomagba.

Fallout: New Vegas

A Bethesda játékokra jellemző, hogy a több, mint száz karakter hangját, csupán tucatnyi színész adja, de szerencsére akadtak vállalkozó szellemű modderek, akik szinkronmunkába vágták fejszéjüket és 4 év alatt elkészült a Brave New World, ami 145 karakter hangját cseréli le a változatosság kedvéért.
Kuzja80-nak köszönhetően egy 16 GB-os, alaposan feljavított textúra csomag is letölthető, hogy a látványvilág is frissüljön.

Fallout 4
Még közel sincs kész, de egy új koncepciós rajzokat tartalmazó videóval jelentkezett a Fallout Miami, ami az új terület mellett természetesen új történetet, küldetéseket és NPC-ket is hoz majd magával.

The Witcher III: Wild Hunt

Megérkezett a 12. verziója a The Witcher 3 HD Reworked modnak, ami 4K-s textúrákkal javítja fel a látványvilágot.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Ennek is elérkezett az ideje - bár hosszas évek elteltével -, hogy megcsappantak a Skyrimhoz érkező módosítások, viszont még így is befut időközönként egy-kettő, mint a PRANCE, ami a harcrendszert igyekszik realisztikusabbá tenni azzal, hogy karakterünk kitartása valamivel reálisabb értékben apad és helyreteszi a fegyverek sebző, illetve hatótáv értékét is, megvariálva a lopakodást is egyben.
Ha ez nem nyerné el a tetszést, akkor akad egy olyan is, ami a The Witcher 3 harcrendszerét ülteti a játékba, a videó alatt minden szükséges modot megtaláltok.

The Elder Scrolls IV: Oblivion
Nagyon rég, 14 éve jelent meg a The Elder Srcolls sorozat Oblivion sorozata, de érdemes visszatérni hozzá, ha már a Skyrim lemeze karcosra lett játszva, mivel a széria hatodik felvonása is messze van még, a visszatérést pedig segíti a több, mint 19 GB-nyi textúrát tartalmazó, rajongói remaster csomag, ami a kiegészítőket is megszépíti, szintén Kuzja80-nak köszönhetően.

The Elder Scrolls III: Morrowind
A Morrowind Rebirth is elnyerte újabb frissítését, javítva a remaster mod kisebb hibáit és tovább szépítve a helyszíneket.

Crusader Kings III

Tartalmas vámpír pakkal bővíti a stratégiai játékot a Princess of Darkness mod, alaposan merítve a World of Darkness univerzumból.
Minecraft
Az alábbi mod Mirror's Edge-et varázsol a játékból a különféle parkour mozdulatokkal, mint a távolabbi ugrások és a falon futás.

Grand Theft Auto: San Andreas
Újabb különleges moddal bővült a klasszikus cím, nem a szokványos Vasember kosztümöt és pár képességet hozott a játékba Maxirp modja, hanem Tony Stark mellé számos Vasember szerelést, a főhős ellenfeleit, a képregényekből és filmekből ismert helyszíneket - mint Stark villája, a Bosszúállók tornya -, magasabb körözöttségi szinten pedig Ultron robotjai is beszállnak az üldözésbe, a San Andreast a Vasember univerzumra változtatva.

Grand Theft Auto IV
Készülőben van és pár kép formájában meg is mutatta magát a Vice City 2 néven futó, valójában a játék rajongói remake-jének számító mod, aminek lényege, hogy a GTA IV motorjára ülteti át az egész játékot, egyben csiszolva a játékmeneten. 
Egyelőre még kilátásba sincs helyezve, hogy mikorra készülhet el a csapat a fejlesztéssel, annyi bizonyos, hogy türelemmel kell lenni, mert óriási fába vágták a fejszéjüket.

Dino Crisis
A játék rajongóinak köszönhető, hogy elkészült a remaster változat, innen tölthető le a HD textúra pakk.

Duke Nukem 3D
Valakinek támadt az ötlete, hogy fantasy ellenfelekkel és képességekkel alakítsa át a klasszikus lövöldét, így több, mint 20 új pálya, legalább ennyi új ellenfél és új bossok kerültek a modba a bevethető varázslatok mellé, így egy teljesen más játékot kreálva belőle.

Warcraft III: Reforged
Egy modder csapat friss formába önti a felújításból kimaradt Warcraft II kampányát, aminek egy része már elérhetővé vált és Reforgeddel futtatható.

Microsoft Flight Simulator
A repülő járművek palettáját bővíti Star Wars témával a Flightsim Squadron gyűjteménye, X-Winget, Millenium Falcont, AT-AT-t, csillagrombolót tartalmazva, de még a USS Enterprise is helyet kapott, a Vissza a jövőbe legendás De Loreanje mellé. Harry Potter kedvelőknek pedig a Roxfort kastély és környezete pakolható be a térképre, az alábbi linken pedig további repülők és repterek böngészhetőek.

Darks Souls III
Érdekes elgondolás felborítani egy játék egyensúlyát és teljesen más formába önteni azt, mindenesetre biztos lesz érdeklődő a Dark Souls harmadik felvonását modern lőfegyverekkel gyarapító modra.

Sekiro: Shadows Die Twice
Utóbbi módosítástól maradibb a Sekirót különféle színű fénykardokkal feldobó mod.

Gears Tactics

Leeyuan03 modja a sokak által kritizált lootbox rendszert vágja helyre, a nehezebb küldetésekért komolyabb felszerelés jutalmat kínálva.

Doom II
Végezetül egy igen elborult alkotás, aminek ötlete akkor merült fel készítőjében, amikor megelégelte a Discordra sorozatosan posztolt patkányos mémeket, így született meg a bevethető rágcsálókat tartalmazó, beszédes című Rat Doom.

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése