2016. szeptember 10., szombat

Borderlands kódok (PC)


A Borderlands nem rendelkezik hagyományos cheatekkel, így a különféle előnyök megszerzéséhez, a játék fájljait kell módosítani egy szövegszerkesztővel. A trükkök könnyedén végrehajthatóak, de soha nem árt, ha rendelkezel egy biztonsági mentéssel a módosított fájlról.


1. Halhatatlanság

A telepített játék alábbi mappáját kell felkutatni: My Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\ - majd itt a "WillowGame.ini" fájlt kell megnyitni és a "bDemiGodMode" sornál, az értéket "true"-ra kell állítani, ami így fog kinézni: bDemiGodMode=true

2. Társak azonnali feléledése

A korább említett fájlban kell a "bResurrectAllPlayersWhenOneDies" sort megkeresni, majd "true" -ra állítani, hogy társainkat ne kelljen gyógyítani, hanem azonnal feléledjenek.

3. Bossok életereje nem regenerálódik elhalálozás esetén

Ugyanabban a fájlban találhatjuk meg a "bBossesRegenHealthOnReset" sort, amit szintén "tru"-ra átírva, a főellenfelek életereje nem töltődik vissza elhalálozás esetén.

4. Baráti tűz

A baráti tűz bekapcsolásához a "bIgnoreNPCFriendlyFire" parancsot kell "true"-ra átírni.

5. Végtelen inventory slot

Ahhoz, hogy tetszőleges mennyiségben lehessen a hátizsákba lootot pakolni, az alábbi elérési útvonalon található fájlt kell módosítani: C:Program Files (x86)\2K Games\Gearbox Software\Borderlands\WillowGame\Config\DafaultGame - majd itt az alábbi sort kell megkeresni: "InventorySlotMax_Misc=" - ahol az egyenlőség jel után egy tetszőleges számot lehet írni, ez adja majd a hátizsák kapacitását.

6. Tetszőleges mennyiségű fegyver használat

Ahhoz, hogy a maximális 4 fegyver slotot túllépjük és tetszőleges mennyiségben lehessen fegyvert aktívvá tenni, az előző pontban említett fájlban kell a WeaponReadyMax (2 to 4) számokat módosítani, ám túlságosan nagy mennyiséget nem érdemes beírni a sokáig tartó fegyver váltogatás végett.

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése