2017. január 24., kedd

Alien 5 - törölve


Semmi nem lesz Neill Blomkamp Alien 5 filmjéből. 

A rendező a korábbiakban osztotta meg a közönséggel pár koncepciós rajzát, melyet a saját szórakoztatására készített, egy olyan alternatív Alien univerzumban játszódva, ahol a filmsorozat harmadik és negyedik része nem történt meg, azaz A bolygó neve: Halál folytatása lett volna Ripley, Hicks tizedes és Newt szerepeltetésével.
A tervezet óriási érdeklődést váltott ki a rajongók körében, a Fox pedig rögvest le is csapott Blomkamp ötletére, a tárgyalásokat követően ő már azt nyilatkozta, hogy az Alien 5 az új filmje, amin dolgozik. Igen ám, csakhogy ekkor lépett színre Ridley Scott a Prometheus folytatással, amiben a Fox még több fantáziát, vagy inkább pénzt látott, és végül erre tette le a voksát.
Nemrégiben Blomkamp a Twitter oldalán jelentette ki a nekiszegezett kérdésre, hogy csekély az esély az ő általa megálmodott Alien 5-re, éppen ezért is dolgozik már más projekten. A Prometheus 2, azaz Alien: Covenant pedig a tervezett októberi premier helyett, már májusban vetítésre kerül a mozikban.

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése