2012. július 16., hétfő

Könyvmoly - Daniel Estulin: Összeesküvés



Napjainkban sokakat foglalkoztat annak gondolata, hogy a globalizáció mögött megbújó titkos társaságok vajon milyen célzattal mozgatják a rejtett erővonalak szálait. Daniel Estulin oknyomozó riporter ezen csoportosulások nyomába eredt és komoly, sokak világképét megváltoztató információkra tett szert.


A dokumentációs elbeszélés az író kalandos történetén keresztül mutatja be azon ismereteket, melyekre sikerült szert tennie azokról a titkos társaságokról, akik a globalizáció leple alatt igyekeznek felosztani bolygónkat. A különféle csoportosulások -amelyeknek tagjai között világhatalmi politikusok, üzletemberek, cégtulajdonosok szerepelnek- egy célt tűztek ki maguk elé: uralkodni az emberi fajon, és a bolygót egy üzleti vállalkozásként kezelni.

A világsajtó befolyásolásával igyekeznek leplezni jelenlétüket, a gazdasági válsággal kiszolgáltatottá tenni és rabszolgasorba taszítani az embereket, a lefegyverzési programmal pedig az ENSZ csapatokat akarják felhasználni egy globális hadsereg létrehozásához, mely felügyelné a totalitárius kormányok biztonságát. Csak egy szűk réteg számára adatott meg, hogy uralja a bolygónkon felhalmozott vagyonokat és ezt mind az utóbbi cél megvalósítása érdekében használják fel.

Estulin olyan első kézből származó információkat oszt meg olvasójával, melyek megdöbbenthetnek minden embert, mélyrehatóan tárja fel a Bilderbergi Klub céljait, cselekedeteit, mely csoportnak tagjai közé tartozó besúgója olyan személyek jelenlétét osztja meg vele, mint Bill Gates, George Bush, a Rothschield és Rockefeller család, de magyar származású tagokat is felsorakoztat, akikre nem kis szerepet osztottak a világgazdaságának megroppantásában.

Érdekes és elgondolkodtató olvasmány, a végső következtetéseket pedig mindenki a saját mérlegelése alapján fogja levonni.


Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése