2014. július 1., kedd

Kő kemény - Jön a Kőszimulátor 2014


A videojáték iparra jellemző szabadgondolkodás és a benne rejtőző lehetőségek mindig is tágas teret engedtek a formabontó programok számára, melyek vagy jól sülnek el és nem várt szórakoztató formula születik belőlük, vagy pedig értetlenül állunk a dolgok előtt, hogy ezt éppen miért is kellett. Nos, szerintem egyértelműen ez utóbbi kategóriába fog tartozni a Kőszimulátor, azaz Rock Simulator 2014.

Egy indie fejlesztésről van szó, aminek sikerült a kitűzött 500 dollárnál is többet, jelenleg 880 dollárt összekalapoznia az Indiegogo oldalán, hogy megvalósuljon a projekt, aminek aztán az égadta világon semmi értelme nincs. De erről meggyőződhettek az alábbi videóból is.
És, ha ez nem lenne elegendő, akkor érkezik a folytatás, Grass Simulator 2014 címen, ami felkerült a Steam Greenlight programjába is, nem kis forgalmat generálva a véleménykifejtő megjegyzés fülön.
Nem tudom, lehet az Antikrisztus már köztünk jár és lassan sáska hordák takarják el a napot, a maja naptár pedig tévedett, de ami biztos, hogy a próféták kifelejtették a Bibliából a nyolcadik csapást. Rock Simulator 2014 - a világ pusztulása kezdetét vette.

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése