2014. december 15., hétfő

Év végi nyereményjáték - Indítsd az újévet egy ajándék játékkal! [Nyertessel frissítve!]


Zsebeld be az általad választott játékot!

Ismét egy nyereményjáték, nem is érhette meglepetésként a rendszeres olvasókat, hogy év végére azért be fog csúszni még egy, melyet igyekeztem úgy szervezni, hogy a nyertes saját maga választhassa ki ajándékát, éppen ezért egy 2990. Ft-os Xbox Live Marketplace egyenlegfeltöltést lehet elvinni, hogy az újévet egy ajándék játékkal indítsa a szerencsés.

A nyereményjátékban való részvételhez továbbra sincs más teendőd, minthogy a jobb oldalsávban fellelhető Facebook dobozon kattintasz egyet a tetszik gombra, természetesen minden korábbi „kedvelő” is részt vesz a sorsoláson, azaz a szokott módon egy kattintással több nyereménysorsolásra is bekerülsz.

Tehát a főnyeremény egy 2990. Ft. értékű Xbox Live egyenleg feltöltés, mely összegből olyan játékok közül válogatsz szabadon, mint a Far Cry Classic, Serius Sam 3, Fallout 3 vagy New Vegas, Resident Evil 4 HD, Gears of War 3, Halo Wars, Alan Wake, Alan Wake’s American Nightmare, Dragon Age 2, Assassin’s Creed 3, Contrast, Valiant Hearts: The Great War, Flashback, de ha jobban kedveled a retro játékokat, akkor akár mindkét Doom epizódot, vagy a Wolfenstein 3D mellé még a Duke Nukem 3D-t is berakhatod a kosárba, olyan gyűjteményekről már nem is beszélve, mint a Mortal Kombat Arcade Kollection, vagy a Golden Axe Collection.

A nyereményjáték 2015.01.05-én, 12:00-kor zárul, sorsolás pedig még aznap. A nyertest Facebookon fogom értesíteni, ami mellé küldöm a kódot is.

Sok sikert a nyereményjátékhoz, és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Update: A nyereményjáték lezárásának ideje elérkezett, így hát sorsoltam egyet, a nyertes pedig nem más, mint...Mihalkovics Krisztofer!  
Ezúton is gratulálok neki, levélben küldöm a kódot!


Zerko 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése