2016. március 8., kedd

The Witcher 3: Wild Hunt kódok (PC)


A Witcher 3-ban rendelkezésre áll egy teszt üzemmód, aminek keretein belül, különféle cheateket lehet aktiválni, ám ezt a fejlesztők a megjelent játékban blokkolták, melynek feloldásához, az alábbi mod telepítése szükséges, kizárólag saját felelősségre.


A mod telepítését követően, az F2 gombbal (előfordulhat, hogy a ~ szimbólummal) elérhetővé válik a konzol, ahol az alábbi parancsokat aktiválhatjuk.

Update: A mod elévült a patchek végett, frissebb modra cseréltem a linket, ám a készítők felhívják a figyelmet, hogy nem feltétlenül fog minden korábbi cheat működni. 

Update 2: A mod linkje egy a mai napig frissítés alatt álló verzióra lett cserélve, ami több folttal is képes működni, stabilabban, mint elődje. (2017.12.11.)

Sérthetetlenség, örök élet: god
Életerő visszatöltése: healme
Pénzszerzés (a # szimbólum helyére a kívánt számérték kerül): addmoney(#)
Pénzeltávolítás (a # szimbólum helyére a kívánt számérték kerül): removemoney(#)
Karakterszint beállítása (a # szimbólum helyére a kívánt számérték kerül): setlevel(#)
Szintlépés: levelup
Tapasztalati pont hozzáadása a karakterhez (a # szimbólum helyére a kívánt számérték kerül): addexp(#)
Összes ellenség megölése: killall 
Összes térkép helyszín megnyitása: ShowPins(1)
Éjszakai látásmód aktiválása: Cat(1)
Éjszakai látásmód kikapcsolása: Cat(0)
Szakáll növesztés: setbeard(1)
Szakáll eltüntetése: shave
Ciri karakterére való váltás: Ciri
Visszaváltás Geraltra: geralt
Viharos idő: makeitrain
Tiszta idő: stoprain
Tetoválás beállítása a Witcher 2 mentésből: seatattoo(1)
Witcher 2 tetoválás eltávolítása: seatattoo(0)


Skill megtanulása:

learnskill(képesség neve)

Az alábbi elnevezéseket lehet használni a legmagasabb szinthez:

alchemy_s19
magic_s19
sword_21
perk_# - a # szimbólum helyére 1-7-ig és 10-12-ig kerülhet számérték
perk_1_day_ability
perk_1_night_ability 

Teleportálás:

goto# - a # szimbólum helyére a település neve kerül, pl.: gotoNovigrad

Zerko

29 megjegyzés:

  1. Hogyan lehet kikapcsolni a god módót?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Több lehetőség is van: először próbáld meg ismét begépelni a parancsot, azaz god. Ha ezzel nem sikerülne, akkor god0, god2, vagy god3 a további lehetőségek. Ha más nem, akkor a god2-nek működnie kell. Létezik még egy variáció, amikor a számokat zárójelbe kell tenni.

      Remélem segítségedre lehettem!

      Üdv: Zerko

      Törlés
    2. Köszönöm Szépen válaszod. Sikerült!!!!!!!!

      Törlés
    3. Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem!

      Üdv: Zerko

      Törlés
  2. Szia!

    Pontosan melyik mod-ot is kell a sok közül feltenni?

    VálaszTörlés
  3. Szia! Bemásoltam a fileokat a megadott helyre. Az f2 gombra nem reagál és a "~" jelre is csak a kardot veszi elő, mert nekem az 1-es gombon helyezkedik el. Ilyenkor mi lehet a megoldás?

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Ha mindent a leírtak szerint csináltál, akkor a lehetséges megoldások egyike, hogy Alt+1-et nyomsz, ami a hullám szimbólum, esetleg, ha ez nem működne, áthelyezed a kardot másik gombra a beállításoknál. Ha sehogy sem sikerül, akkor érdemes lesz a Google-be beütnöd a billentyűzeted márkáját, egy billentyű kiosztás végett, mert típustól függően, máshol is helyt foglalhat a ~ szimbólum, amire már számos példa akadt ilyen problémák felmerülésekor.

    De szerintem az Alt+1-re elő kell ugrania a konzolnak.

    Remélem segítségedre lehettem, további jó játékot!

    Üdv: Zerko

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok! Lenne egy kis problémám a debug console enabler-rel. Mikor elakarom indítani a witcher-t, akkor kiírja elötte hogy
    "A program nem indul el, mert MSVCP140.dll hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot"
    Ha ezt kiírta, és le "ok"-ozom akkor elindul a játék, de a debug console enabler nem műküdik. Ezt a hibát az után írta ki a számítógép a witcher elindításánál, miután felraktam a debug console enabler-t. Valami ötlet hogy mivel tudnám megoldani hogy jó legyen? :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Utána olvastam a problémának, melyre találtam egy videót is, ami részletesen bemutatja, hogy mi a teendőd. Annyi az egész, hogy a Microsoft Visual nincs megfelelően telepítve a gépeden, a videó alatt linket is találsz hozzá a Microsoft hivatalos oldaláról.

      Ennek meglétével el kell tűnnie a hiba üzenetnek és a konzolnak is működnie kell, ám fontos, hogy a mod 1.06-os patch-csel kompatibilis, ha ennél magasabb számút használsz, nem garantált, hogy futni fog a fejlesztői konzol.

      Íme a videó: https://www.youtube.com/watch?v=wyVUlNjLVQM

      Remélem segítségedre lehettem, további jó játékot!

      Üdv: Zerko

      Törlés
  6. Heló, nekem a lóval van a problémám. Bug-os a sörénye, a farka meg eltűnt. Hogy tudnám megjavítani ezt a bug-ot?

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Frissítsd a játékot a legfrissebb verzióra, vagy tölts le egy patchet hozzá, mert más orvoslat nincsen rá. Tudtommal az 1.22-es folt ezt a hibát is javítja.

    Üdv: Zerko

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, bocsi hogy ennyit értetlenkedek, nem eredeti a játékom, letöltöttem. És ezt hogyan frissítsem? Vagy töltsek le újabbat?

      Törlés
    2. Szia!

      Innen le tudod tölteni az összes javítást: http://www.gamepressure.com/download.asp?ID=61157

      Ha begépeled a google-be, hogy Witcher 3 The Wild Hunt patch download, akkor az első találatként fogja kidobni a régebbi és ennél frissebb foltokat is, amit linkeltem, az konkrétan az, amire szükséged lesz. Remélem javítja a problémát, de ugye nem eredeti játék esetén nincs garancia.

      Üdv: Zerko

      Törlés
    3. Szia, köszi a segítséget :)

      Törlés
  8. sziasztok nekem olyan gondom van h leszedtem azt a cuccot ami kell a conzol engedelyeezesehez es ha beillesztem a bin mappaba akkor nem indul el a witcher miert van ez?

    VálaszTörlés
  9. sehogysem adja be a konzolt és még a dlc ket is kitöröltöe ez a program file! sos

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. se a ~ jelre nem reagál se az f2 re semmi! még a kardot is áthelyeztem máshova hogy hátha de akkor sem működik! kezdhetem előről a játékot modok nélkül!

      Törlés
    2. + azt írja ki a játék betöltése elött hogy: debug console mod error Pattern missmatch: 0!= 1 H

      Törlés
    3. Szia!

      Sajnálattal hallom, ami bizonyos, hogy valami félresiklott a mod telepítésekor, mert hiányosan került a játékhoz, akkor dobja ki ezt a hibaüzenetet.

      Javaslom, hogy ha tudod, készíts másolatot mentéseidről (X:\Username\Documents\The Witcher 3\gamesaves), majd pedig telepítsd újra a játékot, mert a felrakott fájlok végett bugok léphetnek fel.

      Üdv: Zerko

      Törlés
    4. Akkor is megmaradnak a mentések ha újra keztem a játékot? + nem igen találom a mentéseket!

      Törlés
    5. Igen megmarad de nem találom a mentéseket a fájlok között

      Törlés
    6. Megoldottam! Letöröltöm a játékot és újra felraktam egy másik mappába telepítve! Mivel az előző hibás játék nem működött a mod miadt így is megtartottam törölt állapotban és az újonnan feltelepített lássa az előző mentéseimet így tudom folytatni a játékot! És nem próbálom meg megint felrakni a konzolt mert alapjáraton letiltja a dlc-ket!

      Törlés
    7. Örülök, hogy sikerült megoldani! Ha a korábban megadott mappában nem találtad, akkor érdemes átböngészni a Witcher mappákat, vagy fájlkeresővel felkutatni, ha azokat az újratelepített játék ugyanolyan mappájába helyezed át, akkor le is törölheted a korábbi telepítést.

      Igen, erre mindig felhívom a figyelmet, hogy körültekintően kell telepíteni a modokat, mindig a mod letöltési oldalán található leírás szerint, a kitételeknek megfelelően, mert komoly problémákat idézhetnek elő, bár ilyen még nem fordult elő a korábbiakban, mint amibe belefutottál.

      Mindenesetre kerestem egy frissebb modot, ami több folttal is kompatibilis, valamint a mai napig frissítik, de ezekkel csak saját felelősségre lehet kísérletezni.

      További jó játékot!

      Üdv: Zerko

      Törlés
  10. Sziasztok nekem nem sikerült végignyomkodta az öszes gombot de nem akkar müködni valaki tudna segíteni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Ha az F2-re nem jött elő a konzol, akkor a ~ szimbólummal érdemes még próbálni, ezt a 0 vagy Alt+1 gomboknál találhatod, erről találhatsz egy képet is a mod linkjén.

      Ha nem sikerül rábukkannod, akkor érdemes a billentyűzetedről egy gombkiosztást keresned a Google-on.

      Ha ezek után sem működne a konzol megnyitása, akkor könnyen megeshet, hogy félresikerült a telepítés. Mindjárt a linken megtalálod a telepítési útmutatót, hogy melyik verzióhoz (GoG, Steam stb.) hova kell a fájlt bemásolni.

      Üdv: Zerko

      Törlés