2018. január 6., szombat

Új évi instant nyereményjáték!


Rendszeres olvasóimban bizonyára felmerülhetett a kérdés, hogy hol maradt az évek óta megszokott év végi nyereményjáték. Elmaradt. NINCS év végi nyereményjáték. Helyette van új évi, hogy három nyertes, egy-egy játékkal indítsa a 2018-as esztendőt, instant.

A sorsolás a megszokott módon zajlott. Mindenki részt vett benne, aki kedvelte a Game Chronicle Facebook oldalát, viszont, akik aktívan is jelen vannak, duplán kerültek a sorsoló gépezetbe, mely ezúttal három nyertest is kidobott.
Egyszer van egy magyar fejlesztésű, remek tower defense játék, a Deathtrap Steam kódja, melyet Zelenyánszki Olivér nyert.
A Theatre of War 2: Kursk 1943 stratégia játékban Doomoz Zoltán merülhet el, de az alapjáték mellé jár még a Battle for Caen DLC Steam kódja is.
A harmadik nyertes a Spintires sárdagasztásába vetheti bele magát, különféle gépjárművekkel téve próbára ügyességét, ezt a Steam kódot Pável Milán számára küldöm.

Köszönöm, hogy velem tartottatok a korábbi években, tartsátok meg jó szokásotokat idén is! Játékokban gazdag, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!
Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése