2020. február 18., kedd

Hamarosan érkezik a Modern Warfare battle royale játékmódja, free to play verzió is lesz


Napok óta tart a szivárogtatás a Call of Duty: Modern Warfare battle royale játékmódjáról, az Infinity Ward ezekről tudomást sem véve titokzatoskodik tovább, elhelyezve a főmenüben egy egyelőre elérhetetlen opciót, ami a Warzone-t takarja.
Egyre több megbízható forrásból kerülnek elő információk és anyagok a Warzone battle royale játékmódról, lehet nem is véletlen és a marketing részét képezi, bár ennek ellentmond, hogy az Activision minden felületről eltávolíttatta a kiszivárgott 5 perces játékmenetanyagot, így csak a kikerült trékép és az ellátóközpont képe maradt meg. Előbbit roppant terebélyesre tervezték mert 200 fős összecsapásoknak fog színteret adni, utóbbiban pedig a csapat szerelkezhet fel a bevetésekre.



Egyes források szerint erre már a mai napon lehetőség kínálkozik, más információk szerint viszont csak március 10-től rajtol el a battle royale mód, viszont a kettőből összeállítható a képlet, miszerint a Modern Warfare vásárlói már hamarabb beléphetnek a küzdelembe, mivel az Activision azt tervezi, hogy a Warzone free to play formában is megjelenik, amire viszont egy darabig tényleg várni kell még. Ez a döntés nem meglepő azok után, hogy a Call of Duty Mobile több száz millió dolláros bevételt termelt, ezzel a legnépszerűbb játékká válva a platformon, annak ellenére, hogy egy ingyenesen elérhető játékról van szó.
Érdekes adalék a játékmenethez, hogy az újjáélesztést eléggé egyedire szabták, a csapattársnak el kell vonszolnia az elesett bajtársát egy mentőállomásig, ott viszont egy fogolytáborba kerülve kell megküzdenie egy másik, szintén elesett játékossal, majd a győztes kerülhet vissza a játékba.
Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése