2020. október 16., péntek

Ingyenes játékok a hétvégére

Erre a hétvégére sem maradunk ingyenesen letölthető vagy próbaidőszakot tartó játékok nélkül, érkezett egy raklapra való.

Menetrendszerűen frissült az Epic Games Store kínálata, egy hétig az Amnesia: A Machine for Pigs és a Kingdom New Lands tölthetőek le ingyenesen.
Tovább ünnepli a SEGA az alapításának 60. évfordulóját, a múltheti Sonic the Hedgehog 2 még mindig elérhető, de érkeztek mellé más, Steam könyvtárba pakolható címek is, továbbra is a retro vonal kedvelőit kiszolgálva. Az Armor for Heroes felülnézetes, tankos PvP már elérhető, amit a mai napon megnyíló űr lövölde, az Endless Zone követ, holnap az oldalnézetes beat 'em up Streets Of Kamurochon lesz a sor, majd holnapután a Golden Axed zárja a sort, mely utóbbi azért is különleges, mert a törlésre került Golden Axe Reborn fejlesztésnek az egypályás prototípusáról van szó. Aki még egy címet bezsebelne, annak a SEGA évfordulós weboldalára kell ellátogatnia, majd ott egy fiókot regisztrálnia, hogy a NiGHTS into Dreamst is a kínálat mellé vágja.
A Microsoft a szokásos Free Play Days akcióval készült, a hétvégén szabadon játszható a Warface: Breakout, a The Escapists 2 és az AO Tennis 2, a szokott leárazásokkal egybekötve, ha megtetszene valamelyik. 

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése