2014. szeptember 9., kedd

Rage nyereményjáték [Nyertessel frissítve]


Nyerd meg a zsír új, bontatlan Rage játékot Xbox 360 platformra, ami mellé küldök még egy Wasteland Sewer Missions DLC és egy kiegészítő pakk kódot, mely utóbbi tartalmazza a Crimson Elite páncélt, duplacsövű shotgunt, Fist of Rage boxert, és a Rat Road járművet.
A nyereményjátékban való részvételhez nincs más teendőd, mint a jobb oldali sávban található Game Chronicle Facebook dobozon kattintani a „tetszik” gombra. A szokott módon, minden korábbi „lájkoló” is részt vesz a nyereményjátékban, így egy kattintással, több nyereményjáték sorsolására is bekerülhetsz.

A nyereményjátékot 2014. október 12-én, 12:00-kor zárom. Sorsolás: még aznap.

További kikötések:

- A nyereményt postai úton juttatom el a nyertes részére, melynek költségét én állom.
- A nyertest Facebookon értesítem és veszem fel vele a kapcsolatot. Az értesítést követően 14 nap áll rendelkezésére, hogy válaszlevelét elküldje számomra és jelentkezzen a nyereményért, ellenkező esetben a nyereményt újrasorsolom.
Legyél te, aki elviszi az Xbox 360-as Rage játékot, és a hozzátartozó két DLC kódot!
 
Sok sikert kívánok mindenkinek!

Az alábbi linken elolvashatod a játék tesztjét: Wasteland Warrior - Rage teszt

Update: A nyereményjáték lezárult, a sorsolás pedig lezajlott! A nyertes nem más, mint...Marton Ferenc, akivel Facebookon veszem fel a kapcsolatot.

Ezúton is gratulálok számára, és köszönöm mindenkinek a részvételt! Elkeseredésre semmi ok, hisz még bőven lesz lehetőség nyereményt bezsebelni a Game Chronicle-on, hisz egy "lájkolással" minden alkalommal bekerülsz a kalapba!

Update 2: Nagy bánatomra, Marton Ferenc a 14 nap leteltével nem jelentkezett a nyereményért, ezért kénytelen vagyok azt tovább adni a sorsolás második helyezettjének, aki Orbán Lászlóné! Gratulálok számára, és remélem remek időtöltést fog biztosítani neki ez a kiváló FPS!

Zerko 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése