2012. május 23., szerda

Csúszik az Alinens, közös Activision és Bungie projekt, Metro: Last Light élőszereplős trailer



Sajnálatos módon úgy tűnik, hogy minden ez évre betervezett jelentős cím halasztást kér, aminek következtében a jövő év eleje lesz alaposan besűrítve. Így tett a Bisoshock Infinite, a Tomb Raider és most az Aliens: Colonial Marines is.

Az eredeti őszi megjelenési dátum 2013. tavaszára datálódott, konkrétumok nélkül, tehát még az sem elképzelhetetlen, hogy további csúszásokra is beléphetnek a képbe. Minden esetre az érdeklődés fenntartására új, a játékelemeit demonstráló trailer érkezett, már csak arról adhatnának bővebb információt, hogy a Wii U platformon miként kívánják a kijelzős kontrollert kihasználni, de az biztos, hogy a radar nem oda helyezése óriási vétek lenne.



 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Hivatalos forrásokból sikerült kiszivárogtatni, hogy a Bungie fejlesztő stúdiója egy hosszútávra szóló szerződést kötött az Activisionnel, méghozzá egy, még ezen a generáción debütáló sorozat elindításáról. A tervezet szerint jövő évre érkezne a közös munka első gyümölcse, majd pedig nextgen konzolokon folytatódna két éves szüneteket hagyva az epizódok között, és négy részt felvonultatva, ami azt jelenti, hogy 2019 -ben zárulna le a sorozat. Persze a köztes fejlesztési idők sem maradnának üresjáratban, hisz különféle letölthető tartalmakkal és más egyéb bolti termékekkel kívánják a márkát köztudatban tartani.

Egyelőre csupán annyit lehet tudni a készülő munkadarabról, hogy a Destiny munkacímen fut és egy nyitott világú fantasy MMO  shooter lesz. Az első rész célplatformja az Xbox 360 és PS3 páros, mely kiadások elméletben nextgen konzol átiratot is kapni fognak. PC platformos megjelenésre csupán a második résztől lehet számítani, azaz ez a tábor 2015 -ig tűkön ülhet a várakozások közepette. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A csütörtöki napon érkezik a várakozásokat fokozni szándékozó Metro: Last Light élőszereplős rövidfilm, melynek teaserét adta ki a THQ. A játék várható megjelenése elég tág határidő: 2013.


 

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése