2012. május 21., hétfő

Minden a Black Ops 2 -ről



Az Activision reklámmenedzserei bebizonyították, hogy profik a szakmájukban. Először elhintették annak gondolatát, hogy a komoly eladásokkal büszkélkedő Black Ops -nak kellene soron következnie a folytatások listáján, majd megjelentek a futurisztikus fegyvereket ábrázoló képek, kisebb utalással megtoldva, hogy ennek mintha köze lenne a Black Ops 2- höz, ezután pedig következtek a nem csekély érdeklődést keltő videók, ahol történészek és veteránok nyilatkoztak a jövő hadviseléséről. Ez a fajta vírusmarketing felcsigázta az érdeklődéseket, hisz az előrendelések mindjárt az első nap megtriplázták az első rész teljesítményét.


Az első epizódban átélt hidegháborús hadviselést ezúttal a jövőbe helyezik és Oroszország szerepét Kína fogja átvenni. Az előzetes pletykák alapján 2025 -ben fog játszódni, és itt lépnek képbe a futurisztikus fegyverarzenálok, melyek között távirányítású harci gépek és lépegetők szerepelnek a lőfegyverek mellett, megspékelve légi járművek vezetésével.
A főszereplő az előző részben megismert Alex Mason fia lesz, David, akinek szemszögéből ezúttal egy szerteágazó cselekményszálat göngyölíthetünk fel, többféle befejezést elérve ezekkel.
A zombi módra ígéretet tettek a fejlesztők, sőt felmerült egy vadabb fajtából való pletyka is, mégpedig a játék nyitott, vagy pedig részben nyitott világban fog játszódni. Mindenesetre egy biztos: a Call of Duty sorozat ezúttal egy másfajta hadviselésbe kívánja a játékosokat bevezetni, ahol inkább már a gépeké, és nem az embereké a főszerep.


A grafikai motor cseréjére továbbra sem kerül sor, ám látványos előrelépést ígérnek, komolyabbat, mint ami a Modern Warfare második és harmadik része között tapasztalható volt. A vezető fejlesztők meg vannak elégedve ezen szegmens teljesítményével, állításuk szerint minden a játék közelébe férkőző személy nekik szegezte a kérdést, hogy motort cseréltek -e.


Jelenleg 300 fő dolgozik a játékon, melynek fejlesztését közvetlenül az első rész megjelenése után kezdték el. A várható megjelenés 2012. november 13 -ára datálható, méghozzá a megszokott Xbox 360, PS3 és PC platformokra.




Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése