2012. május 24., csütörtök

Lost Planet 3 első gameplay videó, Diablo rekord és egy kis Darksiders II.


Megérkezett az első Lost Planet 3 gameplay demonstrációs anyag, melyben bemutatásra kerül a grafikai prezentáció mellett a hangulati elemek. A videót több nyugati magazin szerkesztője kommentálja, érdekes párhuzamot vonva a Dead Space túlélő horror hangulatával. A mozgóképanyag képes a második epizódban csalódott játékosokban is felkelteni az érdeklődést, ám ne feledjük, hogy a Capcom kiadta a fejlesztést a nyugati Spark Unlimited számára, akiknek olyan a középszerűséget is nehezen megütő játékokat köszönhetünk, mint a Legendary, vagy a Turningpoint: Fall of Liberty, mely játékok remek alapötlettel rendelkeztek, ám a kivitelezések megragadtak a régmúlt technikai színvonalán és messziről mellőzték az élményfaktor generálását. Döntsön mindenki maga, mekkora bizalmat hajlandó szavazni az immár trilógiává bővülő sorozatnak.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Nem meglepő módon sikeresen rajtolt a Diablo 3, méghozzá megdöntve az eddigi első napos PC -s eladási rekordot, mivel 24 óra leforgása alatt 3,5 millió darab talált gazdára. Szintén ezen a napon történt meg, hogy 4,7 millió vérszomjas ördögvadász lépett fel a szerverekre. Az utóbbi számadat annak köszönhető, hogy a WoW Anual Pass -szal rendelkezők ingyen példányt kaptak a játékból, amiből a mai napig bezárólag 6,3 millió darab kelt el. Egy kis kedvcsináló a vásárláshoz!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egy kellő hosszúságú videó keretein belül nyerhetünk betekintést a Darksiders II. grafikai teljesítményébe és játékmenetébe, melyet fejlesztő kommentár kíséretében nézhetünk végig.



Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése