2012. október 3., szerda

A Resident Evil producerének gondolatai a játékról


Hiroyuki Kobayashi érdekes gondolatokat tett közzé az EU PlayStation blogon, melyben a játékhoz való viszonyulását fejti ki. Véleménye szerint a Resident Evil sorozat egy gyerek, melynek két szülője van: a fejlesztők és a játékosok.

Nyilván itt arra gondolt, hogy igyekeztek a korábbi, a Resident Evil ötödik részét érő negatív kritikákat figyelembe venni és ennek alapján visszaállítani a játék renoméját, melyen a sikerek ellenére komoly csorba esett annak akcióorientáltsága végett.


"Az út, melyben gondolkodom, azaz, hogy a Resident Evil egy gyerek, melynek felnevelésében két szülő vesz részt, a rajongók, és mi a fejlesztők. Nem mindig vagyunk biztosak abban amit csinálunk, éppen ezért figyelembe vesszük a negatív kritikákat és igyekszünk a hibáinkon javítani, de ez nem befolyásolhatja teljes mértékben a sorozat alakulását."


A korábban említett hibák kiküszöbölési indíttatása, valamint a rajongók visszajelzései késztethették a Capcom -ot arra, hogy több kampányt is helyezzenek a játékba, ezzel jelentős tartalmat és választékos játékmenetet adva a rajondók kezébe, állításuk szerint minden idők legjobb Resident Evil -ét megalkotva ezzel.

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése