2012. október 9., kedd

Fallout film érkezik


Wade K. Savage színház és film rendező a sorozat nagy rajongója, legújabb amatőr filmjét a Fallout -ból fogja elkészíteni 10.000 dolláros költségvetéssel. Korábbi munkái alapján az alacsony büdzsé ellenére egy komoly adaptációra számíthatunk, a 2011 -es Hunt filmjét a Nemzetközi Bram Stoker Filmfesztiválon mutatták be, míg másik korábbi alkotásával, a The Dead Wastes -el elnyerte a Nemzetközi Filmfesztivál Független Szellemi díját 2010- ben.


Mint a sorozat rajongója komolyan veszi munkáját, elmondása alapján, ha Fallout filmet készít, annak tökéletesnek kell lennie. A mű a Fallout: New Vegas előzmény története lesz és a Lanius alcímet kapta, utalva a játék egyik fő gonoszára, aki Caesar jobb keze volt és a Kelet Vadállata, sokat sejtető becenévre hallgatott.


Savage elmondása alapján már évek óta játszik a filmadaptáció gondolatával, mivel az első rész óta nagy rajongója a sorozatnak, de belevágni ezidáig nem mert a tökéletességre való igénye miatt, melyet most úgy érez, meg tud valósítani, melyben partnerre lelt a játékot készítő Obsidian stúdió munkatársainak személyében, akik teljes körű támogatással látják el a munkálatokat.


A projekt komolyságát az is bizonyítja, hogy a szerepekre harcművészetekben edzett színészeket válogatnak össze, valamint a háttérmunkálatokban olyan embereket alkalmaznak, akik korábban olyan filmeknél szereztek tapasztalatot, mint a King Kong vagy A Gyűrűk Ura című filmek.


Savage azzal indokolja, hogy a New Vegas -ra esett választása, hogy megfogták őt a benne szereplő karakter jellemek és a helyszín összetettsége, ami remek alapokat szolgáltat saját történetéhez.


A 10.000 dolláros büdzsének egyelőre a fele gyűlt össze, a munkálatok megkezdődtek és Savage bizakodó a végkimenetellel kapcsolatban, hát legyünk mi is azok és egy profi fanmade filmmel lehetünk gazdagabbak.


Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése