2020. április 11., szombat

2020/15. heti hírösszefoglaló


Tovább bővül a Modern Warfare Remaster epizódok száma, új next-gen játék bejelentés, ingyenes képregény, a Bethesda a gamer székek piacára tör, miközben valaki elkészítette a Nintendo 64 kézikonzol változatát...

Elérkezett, amit a Modern Warfare Remastered (nem a remake, remaster, az Activision kreativitása majd idővel mutatkozik meg, hogy tudnak-e még több bőrt lehúzni a címről) óta biztosra vehettünk, a PS Store-ra kiszivárgott adatlap végett, hirtelen bejelentették, majd elérhetővé vált a Modern Warfare 2 Remastered, ami kizárólag a kampányt tartalmazza, 9.000 forintos összeg fejében.

Leleplezték a PS4 és PS5 platformokra esedékes Quantum Errort, tovább gyarapítva a next-gen konzolra bejelentett címeket a Godfall és az Outriders mellett. A belső nézetes horror játékhoz érkezett egy tartalmas előzetes is.
A következő generációs konzolok sem maradnak Warframe nélkül, bejelentették az egyik legnépszerűbb free-to-play lövölde érkezését PS5 és Xbox Series X-re, ami előreláthatólag 2021-ben láthat napvilágot.



Május 26-ára kapott megjelenési dátumot a Minecraft dungeon crawler változata, azaz a Minecraft Dungeons. A minden platformra érkező játékot 6.900 forintra lőtték be, de lesz egy Hero Edition névre keresztelt kiadás is 10.400 forintért, aminek a vonzereje nem éppen a skinekben, hanem a később érkező DLC-kben van.
A kritikusoknál és a játékosoknál is remekül szereplő, majd több díjat is besöprő szerepjáték, a Disco Elysium tovább terjeszkedik, és egyelőre ismeretlen időpontban, de érkezik Switchre is. A PS4 és Xbox One portokat már korábban bejelentették és még az idei évben megjelennek.
Tovább bővül a remasterek kínálata, május 22-én jelenik meg az egykoron roppant népszerű Saints Row: The Third Remastered PC (Epic Games Store), PS4 és Xbox One platformokra, a 40 euróra címkézett kiadáshoz jár majd 30 DLC is. 
A Bethesda a gamer székek piacára próbál nyitni, játékaik témájában érkeznek ülő alkalmatosságok a Noblechairs gyártásában, első körben egy igen impozáns Fallout székkel, de a későbbiekben érkezik a Doom és a Rage témájú is.
Csúsztatták az Amazon szerepjátékának, a New Worldnek a megjelenését, a május 24-ről, augusztus 25-ére került a debütálás, ugyanez történt a souls-like Hellpointtal, ami valamikor a nyári időszakban kerülhet az üzletek polcaira.
A S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése még nagyon messze van, de addig is a fejlesztők elkezdték a játékra hangolni az érdeklődőket egy ingyenes képregénnyel, amit itt tudtok elolvasni, vagy letölteni PDF formátumban: Stalker Comics Marathon



Végezetül a PlayStation 5 kontrolleréről érkezett két kép és némi infó a funkciókról: Megérkeztek az első képek a PlayStation 5 kontrollerről
Heti érdekesség, hogy GmanModz összebarkácsolta a Nintendo 64 kézikonzol változatát, ami az eredeti kazettákkal működik.

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése