2020. április 19., vasárnap

2020/16. heti hírösszefoglaló


Raklapnyi ingyenesen letölthető játék, remaster bejelentések, Cyberpunk 2077-es festésű Xbox One és drogbárói karrier a szimulátorok palettáján.
Május 5-én érkezik egy Game of the Year kiadás a World War Z-ből, ami az eddig megjelent DLC-k mellett, újakat is tartalmazni fog, emellett ismeretlen időpontban Switchre is megjelenik a zombis kooperatív lövölde.

Launch trailert kapott az április 28-án megjelenő Gears Tactics.


Előzetest nyert az Until Dawn fejlesztőinek újabb horror sorozatának, következő epizódja, a The Dark Pictures: Little Hope egy teljesen új történetet mesél el PC, PS4 és Xbox One platformokon, hivatalos megjelenési dátumot még nem kapott, de egyes üzletek szerint június 15-én válik elérhetővé.



Hosszas ideig szivárogtattak róla, most már hivatalos, hogy érkezik a Crysis Remastered, de csak a platformok ismeretesek, PC, PS4, Xbox One és Switch gépeken lesz elérhető. Szintén felújított verziót kap a 2017-ben megjelent Observer is, joggal merül fel a kérdés mi célból készül, amikor nem is oly régiben jelent meg a játék, de a System Redux címre keresztelt kiadás már kizárólag a next-gen konzolokat célozza be, ráadásul egy kibővített verzióval.

Bemutatásra került a Desperados III gyűjtői verziója, a 110 (PC) és 120 (konzolos) euróért kínált pakk a Season Pass mellett, művészeti albumot és képeslapokat tartalmaz, igazi különlegessége az öt figurából álló zenedoboz, ami a betétdalokat játssza le.

Pofás Cyberpunk 2077 festésű Xbox One kontroller bukkant fel az Amazonon, rá egy napra már a limitált példányszámban gyártott konzolt is leleplezték, az 1 TB-os masina gravírozással, foszforeszkáló No Future felirattal és kék LED világításokkal, a Microsoft és a CD Projekt Red kooperációjából született meg.

Ingyenes egyjátékos bővítményt kapott az Arma 3 Apex, az Old Man címre keresztelt expanzió az alapjáték vagy az Apex kiegészítő birtokában játszható, ez utóbbiak április 21-ig leárazás alatt állnak.

A szimulátorok tengerébe már csak a héten, PC-re megjelent, beszédes című Drug Dealer Simulator hiányzott, amiben utcai dealerből kapaszkodhatunk fel drogbáróvá, ha helyesen menedzseljük az üzletet.

Már nem kérdéses, hogy elkészül a Wolfenstein társasjáték, a Kickstarter kampány célkitűzése 50.000 dollárra rúgott, azt pedig senki sem gondolta volna, hogy ilyen népszerű lesz az elképzelés, hogy pár óra alatt ennek az összegnek a négyszerese gyűlik össze, jelenleg pedig 450.000 dollár felett jár a gyűjtés. A Wolfenstein: The Board Game a New Orderen alapszik majd, 182 kártyalappal, 16 táblaelemmel és 55 figurával. Itt lehet a részleteket megtekinteni.

Április 23-ig ingyenesen játszható a Borderlands GOTY PC és Xbox One platformokon, remek alkalom, ha pótolnátok, de ha kimaradna sem fogtok sokat veszíteni: Peremvidék - Borderlands teszt

A Gameloft egy 30 játékot tartalmazó, ingyenes csomagot állított össze Androidra. Az apropó a cég alapításának 20. évfordulója, Gameloft Classics: 20 Years címen keressetek rá.



Még mindig tart a Sony ajándékozása PS4-en, ahogy korábban már beszámoltam róla, május 6-ig ingyenesen tölthető le az Uncharted: The Nathan Drake Collection és a Journey.

Az Epic Games Store is frissítette az ingyenes játék kínálatát, ezúttal a Just Cause 4 és a Wheels of Aurelia zsebelhetőek be.

Április 23-ig a Hitman GO is ingyenesen letölthetővé vált iOS és Android készülékeken egyaránt.

A mai napon még tart Steamen a Total War: Warhammer II ingyenes időszaka, demónak tökéletesen megfelel, hogy eldöntsétek kell-e a játék vagy sem, mert 66%-os leárazással sújtották.

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése