2018. június 2., szombat

Might and Magic: Heroes VII kódok


A Might and Magic: Heroes VII egy külön csalási ablakkal rendelkezik, amit egy fájl módosítással lehet előcsalni. A "My Documents\My Games\Might & Magic Heroes VII\MMH7Game\Config" mappában a "MMH7Game.ini" fájlt kell megkeresni, majd egy szövegszerkesztővel módosítani a 276. sorban található, a CTRL+F kereséssel könnyedén fellelhető "mDebugCheats=False" paramétert, ahol a "False-t" törölve, "True-ra" kell átgépelni.


Az egészet elmentve, a játék következő indításakor egy csillag jelenik meg a parancs menünél, amire rákattintva előugrik a csalás ablak kezelőfelülete, ahol számos módosítás végezhető.
Előfordulhat, hogy bizonyos frissítések blokkolják a csalási lehetőség aktiválását.
Zerko

17 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt Staff!

    A kódokat ezen a weblapon nem találtam meg. Nagyon megkösszönném és hálás lennéék. ha megadnák a linket, ahol a csalás kódok megtalálhatók.
    Tisztelettel
    Apazoli0

    VálaszTörlés
  3. Az email címem: apazoli01@gmail.com !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Külön kódok nincsenek, egy beépített csalásablak van a játékban, a fent leírt fájlt helyesen módosítva tudod a következő indításnál az ablakot elérni, ahol különféle csalásokat tudsz beállítani: XP a hősnek, nyersanyagok megszerzése, teleportálás, stb. Egy kép az ablakról, ami többet mond ezer szónál: https://www.maps4heroes.com/heroes7/pictures/cheats/heroes_7_cheat_window.jpg

      Arra felhívnám a figyelmes, hogy a későbbi frissítések ezt blokkolhatják.

      Üdv: Zerko

      Törlés
  4. Üdv. Már sikerült . Benéztem a mappát. Kérem töröljék az fenti kérdésem. Köszi pacsi.:)

    VálaszTörlés
  5. kedves Zerkó, először is, nagyon szépen és hálásan megköszönöm Neked, a csalási kódokat , a steamos Heroes 7- ben Csodásan műdnek a kódok ! A kérdésem az volna, hogy miután, a Heroes 6 esetében, a játékon belül, ugyanígy és ugyanott van, a au a bizonyos kör alakú akármi, ott is alkalmazható- e, az általad leírt elérési útvonal módszer, vagy ha nem akkor, van e valamilyen általad ismert elérési ut vonal ott is !c A Heroes öt öm, mind a három játéka is Steames,de ott, még, azt sem tudom, hogy ott, egyrészt hogyan lehet a a Hammers of Fate, nevű részdarabot, a másik kettővel együtt, úgy magyarítani, hogy a legördülő Kód függöny mind a három játék esetében is le is gördüljön, másrészt az Ncore-on található, magyarítási trió, esetében egyáltalán, nem működik, sem a magyarítás, esetében, sem a Cheat függöny esetében, ha pedig működik is az angyalszárnya, és a Tribes of Darknes ese4tében, működik is a maGYARÍTÁS FOGALMAM, SINCS, ARRól, hogy melyik az a Patch és Honnan ásható elő, amelyikkel, mind a három játék, magyarítása, előhozható a kód fügönnyel együtt !
    A végig nagy betű a háromnegyedes vakságommal függ össze!

    Rád és szeretteidre, Urunk áldását kérve, Mindnyájatoknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és nagyon Boldog Újévet kívánok !:
    Egy 68 éves öregember ésd háromnegyed részben vak és süket, középsúlyos COPD-ben és szintén középsúlyos karakterneurózisban, gyerek kori Heine Medine-m által okozott magas fokozatú kéztremorom van, és ezek, már, esetemben már állapotokká nőtték ki magukat, és a korom előrehaladtával CSAK súlyosbodhatnak !: Apazoli01 Alias Lévay Zoltán ! A Gmail címem !:

    apazoli01@gmail.com !

    Előre is, nagyon szépen és, hálásan köszönök , mindent !:
    Apazoli01 !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zoltán!

      Örülök, hogy segíthettem és sikerült megoldást találni a problémára!

      Számos kérdést tettél fel, éppen ezért haladjunk sorjában, kezdve a Might and Magic VI csalásokkal, ami azért nem szerepel a cheat gyűjteményben, mert a játékon belül semminemű csalás nem érhető el, hanem segédprogramokat, gyakorlatilag a játékosok által készített módosításokat kell telepíteni az ismert csalások eléréséhez. A steames verzióhoz itt találod a linket, ha kísérleteznél vele: https://www.cheatsguru.com/pc/might_magic_heroes_vi/

      Verziószám szerint megleled a helyes trainert.

      Erről majd készítek is bejegyzést, mert többedjére merül fel az igény rá, csak annak idején a traineres megoldás végett nem foglalkoztam vele.

      A Heroes of Might and Magic V-höz vannak csalások és szintén a hetedik részhez hasonlóan lehet aktiválni, ehhez itt találod a bejegyzést: https://game-chronicle.blogspot.com/2014/11/heroes-of-might-and-magic-v-kodok-pc.html

      A magyarításokkal kapcsolatban tapasztalataim nincsenek, utánakerestem, de semmit sem találtam, ami a felvázolt problémával kapcsolatos lenne, de azt kétlem, hogy a kettő ütné egymást, ha megfelelő a telepítés és a csaláshoz a fájl módosítás, viszont a csalások nem minden verzióval működnek, a későbbi patchek blokkolják az előugró ablakot, de az is egy gyakori hiba, hogy a konzolt megnyitó ablak a billentyűzet eltérő kiosztása végett nem ott van, ahol általánosságban elérhető, ebbe jó páran belefutottak (mint a Skyrimnál), éppen ezért a Google-ba érdemes utánakeresni és ellenőrizni a márkának és típusnak megfelelő kiosztást.

      Az n-core verziós magyarítást nem ismerem, szerintem sok változat nem keringhet, de mindenképp azt tanácsolnám, hogy a kiváló Magyarítások Portálról töltsd le és azokat telepítsd, megtalálod a kiegészítőkét is: https://magyaritasok.hu/games/heroes-of-might-and-magic-v

      Ha az ember helyesen telepít és módosít fájlokat, akkor már kizárólag a verziószámmal lehet csak a probléma, ezeket kell szinkronba hozni és billentyűt ellenőrizni.

      Remélem ezek alapján ezúttal is sikerül megoldani a problémát! További jó játékot kívánok, és számodra is kellemes karácsonyi ünnepeket, valamint majd boldog új esztendőt!

      Üdvözlettel: Zerko

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Zerko
    Előző levelemben írtam azt neked, hogy nagyon jó volna, ha megírnád, hogy a Heroes6 csaláskódjainak megjelenítési módszere, ugyanaz-e, mint a Heroes7-é.
    Amennyiben nem, akkor előre is nagyon szépen, és hálásan megköszönöm Neked, hogy ahogyan a Heroes 7-nél leírtad, hogyan kell a csalási kódrendszert előhozni, hogyan lehetne a Heroes6 csalási kódrendszerét előhozni.

    A Heroes5 mind a 3 játéka esetében is, ugyanez a problémám. Azzal megfejelve, hogy azt akár a Steam beli Heroes 5 eredeti, angol nyelvű változathoz is, jó lenne, ha jók lennének.
    Azt is megköszönném, ha mind a 3 játék megmagyarításához is küldenél egy olyan anyagot, amivel szintén működne az általad leírt leíráshoz stimmelő kódok, cheatek!
    Apazoli01,

    VálaszTörlés
  8. Kedves Zerkó !
    A mindenekben, és a minden problémámra,kimerítően teljes leveledet, nagyon szépen és nagyon hálásan megköszönöm Neked !, De, ha nem haragszol meg érte, au én Semmise ! számtechn. tudásomhoz képest, abban szinte minden kínaiul van ! Éppen ezért, ismét a számtechnikai szakon végzett középső fiamhoz fogok fordul- ni !Az igért, bejegyzésedet, pedig, itt fogom keresni, és előre is, nagyon szépen és hálásan megköszönöm Neked !
    Barátian szerető üdvözlettel!:
    Zoltán

    VálaszTörlés
  9. MÉG EGY DOLOG, AZT IS ÍRD MEG, HOGY HOGYN ÉS HOL TALÁLOM , MEG A tEe legújabban írt A RÉSZLETEKET IS KÍMERÍTŐ LEVELEDET, UGYANIS, HA EZT AZ OLDALT ÚJRA BEINDÍTOM, AZ TELJESN ELTŰNIK !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Ahogy a december 20-i válaszban leírtam, a Heroes VI-hoz a linken szereplő programot kell telepíteni, ha csalásokat szeretnél aktiválni, egyéb lehetőség nincs. Az ötödik részhez szintén fájlmódosításra lesz szükség, annak leírását is linkeltem, illetve ugyanúgy működik, ahogy a hetedik epizódnál már megtetted. Ugyanitt, a lehető legjobb magyarításokat is linkeltem számodra, leírásokkal ellátva.

      A kommentek, feltett kérdések és válaszok nem tűnhetnek el, azok mindig itt vannak. Legfeljebb, ha sok a hozzászólás, azok végén találsz egy "továbbiak" gombot, de ebben a bejegyzésben ez sem áll fenn.

      Sajnálom, de ettől többet nem tudok segíteni, mert csak a telepítések maradtak hátra, a linkeken minden lépésről lépesre fel van vázolva.

      Üdv: Zerko

      Törlés
  10. Kedves Zerkó ! Csak most vettem észre a legutolsó válaszodat, így annak értelmében , az eggyel ezelőtti levelemet, TEKINTSD SEMMISNEK !

    Tiszteletteljes baráti üdvözlettel !:
    Apazoli01 !

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Sajnos nem sikerült a linken megadott módosításokkal sem a cheat console-t előhívnom. A magyarításokat sikerült eszközölni. Ha van ötleted mi lehet a megoldás szívesen fogadom. Nekem 1.2-es verzió van, ha ez segít.
    Köszönöm eddigi segítségedet.

    VálaszTörlés
  12. Kedves Zerko ! Az előző levelet a középső fiammal írattam meg Neked ! A Heroes VI esetében Ő is teljesen tanácstalanná vált, holott az ő számítástechnikai tudása, éppúgy, messze magasan van az enyémhez képest, mint a Tiéd !
    Nekem viszont van egy ötletem !:Én megadom a telefon számaimat, itt a Te Weboldaladon ! 06/48/479973;06/30/4601394! Te ugyanitt, adsz egy időpontot, hogy mikor tudsz hívni engem, vagyis, hogy mikor tudnád feltenni, Team Wieverrel, az én gépemre a Heroes V három játékának + a Heroes VI nak a kódrendszerét feltenni! pozitív válaszodban nagyon reménykedem, ugyanis háromnegyedrészben BÉNA is vagyok az sem baj, ha csak pénzért, megy a dolog, de, ez esetben, kérek egy számlaszámot, és egy utalandó összeget is! Nemcsak, alig látok és hallok, hanem sok, más egyéb súlyos betegségem is van ! Barétian, tiszteletteljes baráti üdvözlettel !: Lévay Zoltán



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zoltán!

      Elnézést a megkéső válaszért, de számos teendővel voltam elhavazva. Nagyon szívesen segítenék a dologban, ha tudnék, de én is csak annyi ismerettel rendelkezem a trainerről, mint amit a linkeken leírnak róla, nem próbáltam telepíteni.

      Mindenesetre annak örülök, hogy sikerült a magyarításokat telepíteni, érdemlegesebb siker, mint a cheatek használata.

      Üdvözlettel: Zerko

      Törlés
  13. Kedves Zerkó !

    Csak egy nagyon nagy baj van ! A fiam elfelejtette megírni, hogy a heroes V 3. részét / Hammers of Fate/ sajnos a magyarítások portál használatával sem lehetett magyarítani !

    Ami, pedig azt illeti, hogy érdemlegesebb siker, hát, nekem nem az, ugyanis, hogy én mind a három játéknak, már a legelején is ÖRÖK Vesztes Vagyok a CHEATEK NÉLKÜL, MÁR CSAK A KOROMNÁL, és a BETEGSÉGI ÁLLAPOTAIMNÁL FOGVA IS !!! MÁRPEDIG AZ, MÁRCSAK A KARAKTERNEURÓZISOMNÁL FOGVA SEM TUDOK AZ LENNI !!!: SENKIUVEL ÉS SEMMIVEL SZEMBEN SEM !!!EZ is egy betegségi Állapotom, ami pillanatok alatt rám tör, ha valami rossz történik velem, megezerszerezve BENNEM MINDENT DE, DE MINDENT, AMI ROSSZ !

    Ha mégis, úgy döntenél, hogy mégis megpróbálod a Steamon megvett , hármas játékot a Heroes VI-tal együtt is, akár, a gépemre feltenni, azt én, előre is, nagyon szépen és hálásan megköszönöm Neked !

    Barátian szerető, és tiszteletteljes üdvözlettel !:
    Zoltán

    VálaszTörlés