2012. június 4., hétfő

Legendary Gamer - Stallion83: A világrekorder achievement vadász


Raymond Cox, a 29 éves világrekorder achievement vadász, már három éves korától belevágott a videojátékok virtuális kalandjaiba és az idő előrehaladtával kibontakozó fanatizmusa egyre elhatalmasodott rajta. Napjainkra, messze lekörözve minden vetélytársát, ő tartja a gamescore világrekordot a maga 728.000 feletti pontjával.

2006 elején kezdte meg virtuális ámokfutását egy Xbox 360 –t beszerezve és azon nyomban beleszeretve az achievement rendszerbe.



Több gép elfogyasztása után, mindennapjait a pontok gyűjtögetésével, a játékok maximális kipörgetésével tölti, hogy megszerzett bajnoki címének nyomába se érhessenek riválisai, és ebben segítik őt szponzorai is, akik előszeretettel reklámoznak személyével különféle játék kiegészítőket.
2010-ben és 2011–ben a Guinness Rekordok Könyve is regisztrálta eredményeit, oklevelet szerezve kitartó munkásságáért. A mindennapos fizikai és mentális igénybevétel mellett igyekszik szervezetét karbantartva folytatni küldetését, az intő jelek és rosszullétek ellenére is, hogy elérje az általa kitűzött célt, az egymillió gamescore–t. Mindezek mellett régebbi játékok pótlására, blogolásra, achievement guidok írására és podcast készítésre is marad ideje.
Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése