2012. június 21., csütörtök

Lelőtt Saints Row: The Thirtd kiegészítő, Resident Evil 6 gameplay videó és Microsoft pontra váltható achievementek


Bizonyára már mindenki hallott arról, hogy a THQ komoly anyagi problémákkal küszköd, minek következtében új vezetőt is kapott, akinek feladata a pénzügyek rendbetétele átszervezésekkel. A lelőtt projektek mellett hozzányúltak a Saints Row 3 kiegészítőjéhez is, melyet teljes értékű játékká kívánnak bővíteni és úgy piacra dobni.

Jason Rubin, az új fejes szerint az Enter the Dominatrix című DLC olyan látványos elemekkel bír, hogy azt mindenképp egy dobozos megjelenésre kell átalakítani -hiába volt a kiegészítő önmagában is futtatható- és az így keletkező 20 millió dolláros veszteség a későbbiekben megtérül. Az eredetileg 30 dollárra beárazott játékot a jövőben a boltok polcain lehet majd keresni, feltehetőleg kétszer ennyiért, ha be szeretnénk kapcsolódni az idegen invázió elleni harcba.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A botrányosra sikeredett E3-as prezentáció kiküszöbölésére a Capcom egy húsz perces Resident Evil 6 gameplay bemutatót adott ki.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Érdekes elgondolás látott napvilágot a Microsoft hűségprogramján belül, ugyanis az eddigi vásárlások és kérdőívek kitöltése után járó levásárolható Microsoft jutalom pontokat kibővítik az achievement rendszerre is, azaz díjaink és gamescore halmazunk után vásárlói pontokra tehetünk szert. Egyelőre csak USA, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, Németország, Franciaország, Ausztrália, Mexikó, Új-Zéland és Írország területéhez tartozó regisztrációknál lép érvénybe.



Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése