2013. március 1., péntek

Daniel Radcliffe mint Igor, Gary Oldman pedig fellázad a majmok uralma ellen


A Paul McGuigan (Lucky 7, Sherlock TV sorozat) rendezésében készülő új Frankenstein filmben Daniel Radcliff -nek szánják a holtakat feltámasztó doktor segédjének, Igornak a szerepét.
A film jelenleg olyan kezdetleges állapotban van, hogy azon kívül, hogy ragaszkodik Mary Shelley regényéhez -melynek forgatókönyv átiratát Max Landis készíti, aki a korábbiakban a Horror mesterei vagy A félelem maga című TV sorozatok történetéért volt felelős- , mást még nem is tudni.
Gary Oldman viszont szembeszáll a majmok uralmával a Dawn of the Planet of the Apes című új részben, mely 15 évvel a Caesar által vezetett lázadás után játszódik, amikor már az emberi fajból csupán maroknyi példány maradt életben, akik San Francisco városában találva menedéket, tudósok segítségével ellenállást szervezzenek.
A Matt Reeves (Let Me In, A bűn állomásai) rendezésében készülő film főszerepét Jason Clarke -ra (A bin Láden-hajsza,  Közellenségek, Fékezhetetlen) osztották, míg a majmok vezérét, Caesart, továbbra is  Andy Serkis fogja játszani. Előreláthatólag 2014. május 23 -án érkezik a mozikba, de az még kérdéses, hogy az első, 2001 -es reboot résszel vajon kanonikus lesz-e, vagy figyelmen kívül hagyják azt a készítők.

Addig is ajánlom figyelmetekbe A majmok bolygója: Lázadás ismertetőjét.




Zerko


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése