2021. február 5., péntek

Ingyenesen tölthető le a Metro: Last Light Redux és a For the King


Ezúttal a poszt-apokaliptikus akció és a körökre osztott szerepjátékok kedvelőinek is kedvez a kínálat.

Frissült az Epic Games Store ingyenesen elérhető játék kínálata, amire jövő hét csütörtökig lehet lecsapni, egyfelől a Metro: Last Light Redux, másfelől pedig a körökre osztott kaland/szerepjáték For the King szerezhető meg, érdemes is mindkettőre figyelmet szentelni.
Nemrégiben kaptunk pár statisztikai adatot is a játékok mellé az Epic Games Store 2020-as évéről, ami szerint 160 millió felhasználóval rendelkezik a shop, ebből napi szinten 31 millióan indítják el a klienst, ez 192%-os emelkedést jelent a 2019-es évhez képest.
A tavalyi év folyamán 470 játék fölé kúszott a kínálat, így a vásárlók által elköltött pénz is egyre kövérebbre hízik, ami 700 millió dollárt tett ki, ebből 37% nem az Epic Games fejlesztette játékokkal kapcsolatos. Elhangzott egy ígéret is a jövőre vonatkozóan, az idén igyekeznek megkönnyíteni a fejlesztők számára a játékaik közzétételét, ami remélhetőleg kellő mértékben átgondolt lesz és nem a Steamhez hasonlatos ellenőrizetlen gagyi és befejezetlen dömpinget vált ki.

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése