2013. január 27., vasárnap

Resident Evil 6 Siege mód és a PC verzió


Márciusban érkezik a Resident Evil 6 kiegészítő módja, letölthető formában, melyben egy AI vezérelte ügynököt kell eltenni láb alól, vagy a másik oldalon harcolva, védelmezni.

A Siege mód 320 MS pontért, illetve 3,99 eurós áron lesz letölthető az Xbox 360 és PS3 tulajok számára, akik bővíteni szeretnénk a RE 6 nyújtotta játék lehetőségeket. A Siege mód lényege egy AI vezérelt ügynök védelmezése, vagy megölése, attól függően, hogy melyik oldalon állunk. Minden meccs két körre lesz osztva és körönként cserélődnek a szerepek, a 2-6 játékos között.
Persze a Capcom nem elégszik meg ennyi tartalommal, hisz februárra is tartogat letölthető tartalmat. A fent említett áron lehet majd megvásárolni a Survivors, Predator és a Onslaught játékmódokat tartalmazó csomagot.




A PC tulajoknak külön jó hír, hogy a RE 6 PC platformon történő debütálásakor, a Siege játékmódot ingyen fogják kapni, az exkluzív The Mercenaries: No Mercy címre keresztelt zsoldos mód mellett, melyben a megszokott módon történik majd a pontvadászat. Februárban pedig egy olyan programra számíthatnak, mely segítségével letesztelhetik, hogy a konfigurációjukon milyen beállítások mellett lesz majd képes futni a játék.

Képek a PC verzióból, kattintásra nagy méretben is megtekinthető.
 
A PC platformosok március 22 -re várhatják a boltok polcaira az extra méretes pakkot.

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése