2019. június 19., szerda

Sid Meier's Civilization VI kódok (PC)


A Civilization VI-hoz egyetlen csalás áll rendelkezésre, ami felfedi a teljes térképet, de ennek használatához a \Documents\My Games\Sid Meier's Civilization VI Open mappákban az AppOptions.txt fájlt kell megnyitni egy szövegszerkesztővel, majd ebben az EnableDebugMenu sort kell megkeresni és a végén szereplő 0-t át kell írni 1-esre, majd mentsd el. Játék közben a ~ szimbólumot lenyomva lehet begépelni az alábbi cheatet, hogy a teljes térkép látható legyen: Reveal All



Steames verziónál előfordulhat, hogy Config.ini fájlt kell keresni, majd abban a DebugPanel sort.

Kereskedelmi glitch trükk:

A korai foltozatlan verzióknál lehet élni egy kereskedelmi trükkel. Amennyi stratégiai vagy luxus cikket csak tudsz, ajánlj fel az egyik gépi ellenfélnek, mellé annyi aranyat, amennyi engedélyezett körönként, majd küld el neki az ajánlatot, hogy mit tud adni cserébe. A programhiba beindul és körönként töméntelen mennyiségű aranyat küld az MI.

Trükk:

Pár díjat ki lehet szedni egy csalással, amennyiben a kihívást el szeretnéd kerülni. "Custom game" indításával állítsd "Score Victory"-ra a győzelmi feltételt, a körök számát 1-re, majd a meccset elindítva válaszd a "Found City" opciót és amint lehet zárd le a kört a győzelemért.
Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése