2012. szeptember 25., kedd

Bejelentették A Múmia rebootját


Len Wiseman, az Underworld rendezője bejelentette, hogy készen állnak a sikeres kalandfilm trilógia újragondolására, hogy egy teljesen más stílusban indítsák útjára a filmet.

Wiseman elgondolása szerint "kitágítják a rettegés határait", ami meglepő nyilatkozat, mivel a film mindig is a kaland-vígjáték határain belül mozgott és csupán a 12 -es korhatárt el nem érő nézőkben kelthetett rövid pillanatokra félelmet.


Mindenesetre az új ötletek alapján jóval komolyabbra kívánják venni a stílust, ehhez pedig Jon Spaihts -t kívánják a forgatókönyvre állítani, aki korábban a Prometheus filmen dolgozott. A produceri feladatokat Sean Daniels és Jim Jacks vállalta fel, akik az 1999 -ben útjára indított trilógiáért is feleltek, de ő mellettük felmerült még Alex Kurtzman és Roberto Orci neve is, akik korábban a Transformers és Star Trek filmek forgatókönyvét írták, így valószínűleg Spaihts nem marad egyedül a munkálatokban.


Azt már kevesen tudják, hogy ez a második rebootolás lesz, mivel a The Mummy film eredetileg 1932 -ben került a mozikba, a '99 -eshez hasonló kaland-vígjáték stílusban. Egy kis ízelítő az eredetiből, amíg az új trailere meg nem érkezik:







Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése