2020. május 31., vasárnap

2020/22. heti hírösszefoglaló


Ismét akadnak ingyenes játékok, Command and Conquer Remastered gépigény érkezett, frissülni fog a PS Plus és Xbox Gold kínálat, Half-Life: Ravenholm, új bejelentések a demók mellett, és Star Wars a Volt egyszer egy Hollywood stílusában.

A Ubisoft bemutatta az Assassin's Creed Valhalla művészeti albumát, az árat még nem voltak hajlandóak közölni, csupán annyit, hogy kétféle kiadásban fog érkezni, az alap verzió 192 oldalas lesz, a Deluxe pedig 208.

Masszív játékmenet videóval jelentkezett a nextgen konzolokra is fejlesztett Outriders.

Megérkezett a Command and Conquer Remastered Collection gépigénye.

Minimum:

- Windows 8.1/10 64-bit
- Intel Core 2 Duo E4600 2.4ghz / AMD Athlon 64 X2 6400 2.4ghz
- 4 GB RAM
- NVIDIA GeForce GT 420 / ATI Radeon HD 5570
- 32 GB tárhely

Ajánlott:

- Windows 8.1/10 64-bit
- Intel Core i5 4690K / AMD Ryzen 7 1700
- 4 GB RAM
- NVIDIA GeForce GTX 660 / ATI Radeon HD 7850
- 32 GB tárhely

Közzétették a júniusi PlayStation Plus és Games with Gold kínálatot, amíg PS4-re a Call of Duty: WWII és a Star Wars Battlefront II tölthető le hatodikától, addig Xbox One-ra a Shantae and the Pirate’s Curse és a Coffee Talk, Xbox 360-ra pedig a Destroy All Humans! és a Sine Mora zsebelhetőek be, továbbá a Gold előfizetők a hétvégén a Jump Force-t, a Hunt: Showdownt és a Stellarist próbálhatják ki.

Játékmenet felvételen a június 16-án PC, PS4 és Xbox One platformokra érkező Disintegration többjátékos módja.

Destroy All Humans! remake és a Desperados III is elnyerte demóját a GOG áruházában.

A The Sims széria hiányosságait igyekszik pótolni egy a műfaj kedvelői számára ígéretesnek kínálkozó indie alkotás, a Paralives egyelőre még nem rendelkezik megjelenési dátummal, csupán annyi ismeretes, hogy PC és Mac platformokra lesz elérhető. A videó a karakterszerkesztőt mutatja be, de találtok még a telekvásárlással és lakberendezéssel foglalkozót is.

Augusztus 28-ára kapott megjelenési dátumot PC, PS4, Xbox One és Switch platformokra az Immortal Realms: Vampire Wars körökre osztott fantasy stratégia.







Paradise Lost címen jelentettek be PC-re egy új poszt-apokaliptikus kalandjátékot, melynek története szerint a II. világháború során a nácik kaparintották meg elsőként az atombombát és nem átalltak komoly pusztítást végezni Európában. A játék még az idei évben napvilágot lát, és ha kellő figyelem övezi, akkor next-gen konzolokra is érkezni fog.

Videóban mutatja be a 2K, hogy mit is tartalmaz a héten Switchre kiadott BioShock és Borderlands gyűjtemény.

Június 4-re tűzte ki a Sony a PlayStation nyitókínálatába érkező címek bemutatását, a stream 22:00-kor veszi kezdetét hazai idő szerint, előreláthatólag egy órán keresztül fog zajlani.

Augusztus 7-ére kapta meg végleges megjelenési dátumát a Fast & Furious Crossroads, a bejelentéshez végre érkezett egy játékmenet videó is.

Már a múlthéten megszellőztették, hogy a Dishonored játékokat készítő Arkane egykor a Valve-nak dolgozott a Half-Life: Ravenholm című epizódon, amiből végül semmi sem valósult meg, viszont a Noclip stábja utánajárt, hogy milyen lehetett volna.

Ilyen lenne a Star Wars: A Sith-ek bosszúja Tarantino stílusban.

A hétre is jutottak ingyenesen letölthető játékok, kezdve a sort a szokásos Epic Games Store ajándékkal, a GTA V és a Civilization VI után a Borderlands: The Handsome Collection pattintható le. Szintén az Epicről töltető le a héten megjelent Sludge Life, amit teljesen ingyen kínál a Devolver Digital. Nemrégiben volt az Arkane Studios alapításának 20. évfordulója, minek alkalmából az első játékukat, a 2002-ben megjelent belső nézetes akció-szerepjátékuk, az Arx Fatalis tölthető le a Bethesda oldaláról. Végezetül a Ubisoft ingyenesen játszhatóvá tette a hétvégére a Far Cry ötödik epizódját Uplayen keresztül, ma még lehet próbálgatni és eldönteni, hogy érdemes-e beruházni rá.

A Buzz Bingo ismételten egy érdekes filmes statisztikával állt elő, fáradságot nem kímélve nyálaztak át 3.500 forgatókönyvet, hogy végére járjanak ki is káromkodik a legtöbbet Hollywoodban a szerepei szerint. Az első helyre Jonah Hill került a 376 illetlen szóval, őt követi Leonardo DiCaprio 15-tel elmaradva. Mindkettőjük eredményét a legtöbb káromkodást tartalmazó film, A Wall Street farkasa dobta meg, második helyre a Csiszolatlan gyémánt, harmadikra a Kaszinó került, melyet nem meglepő módon a Jay és Néma Bob visszavág követ, viszont ha az 1.000 szóra jutó káromkodást vesszük, akkor az  1997-es Éhkopp kerül az élre. A színészek listája a harmadik helyen Samuel L. Jacksonnal folytatódik, akit Adam Sandler, majd Al Pacino és meglepő módon az ötödik helyen Denzel Washington követ.
Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése