2012. december 12., szerda

Ellopják Johnny Depp agyát


A legújabb sci-fijében, a Transcendence -ben, mely az Oscar díjas operatőr, Wally Pfister rendezésében fog készülni, aki a korábbiakban olyan filmeken dolgozott, mint az Eredet, vagy A sötét lovag: Felemelkedés.

A sci-fi dráma főszerepét mindenképp Depp -re osztották, aki egy kutatót fog alakítani. A film központi témája a nanotechnológia, szingularitás és az első önállóan gondolkodni képes számítógép létrehozása, melynek során Depp agya egy számítógépre lesz feltöltve.

Sok információt jelenleg még nem tudni az előkészületek alatt álló filmről, hisz a Depp feleségét játszó szerep és egy másik fő karakter szerepe még kiosztásra vár. Annyi biztos, hogy Ewan McGregor megfelelt egy korábbi válogatáson, mellette Tom Hardy is esélyessé vált, viszont őt már kizárták a stáblistáról a korábban elvállalt számos szerepe végett. A feleség szerepre felmerült a Prometheus régésze, Noomi Rapace neve is Kate Winslet mellett, ám őket is lehúzhatjuk a listáról nem részletezett okok miatt.

Mindenesetre ígéretesnek hangzik a boncolgatott téma Depp -pel a főszerepben és Pfister rendezésében, amit 2014 -re várhatunk a mozikba.



Zerko


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése