2012. október 17., szerda

Megérkezett az új Xbox 360 Dashboard frissítés


Egyelőre az a 3 millió játékos veheti igénybe, akik korábban feliratkoztak a Microsoft -nál, de mi is betekintést nyerhetünk az új, valamint bővített lehetőségekbe.

A szerencsés 3 milliónak már rendelkezésére áll az Xbox Music 30 napos ingyenes verzióval és használatba vehetik az új kezelőfelületet, ami a Windows 8 és Windows telefonok felületét idézi. A beépített Explorer böngésző mellett olyan funkciók kaptak helyet, mint a Pinnig, amivel a kedvenc videókat, filmeket, weboldalak, TV műsorokat lehet lementeni közvetlen főoldali elérhetőséghez.


Az Xbox Video keretein belül a korábban Zune Video Marketplace néven futó szolgáltatást találjuk, ahol ezerszámra válogathatunk a fizetős filmek és TV műsorok között HD sugárzásban. A Recent opció is szerepelt már a korábbiakban Quick Play néven, ahol a legtöbbször használatba vett alkalmazásokat, játékokat és filmeket nyithatjuk meg.


A korábban bevezetett hangvezérlés általi kereséséi modul is bővítést nyert, ahol immár jóval szélesebb skálán nézhetünk utána filmeknek, színészeknek, rendezőknek egy-egy adás során, valamint ezt tovább bővítették 9 ország elérhetőségével (nem, magyarország természetesen nincs közte).


A számos feleslegesnek és csupán a techkütyükért rajongók számára értékelhető opciók mellett sikerült azért számos hasznos lehetőséggel bővíteni a szolgáltatást. 



Zerko

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése