2012. október 26., péntek

Schwarzenegger visszatérése


A kormányzóságról leköszönve sorra kapja a jobbnál jobb filmes ajánlatokat, jelenleg a Ten című filmjét forgatja, melyből saját maga tweetelt egy képet badass külsejéről, de elvállalta a Conan főszerepét is.

Arnold Schwarzenegger a Ten című filmjében egy DEA ügynököt alakít és gyors reagálású egységével a leghalálosabb drogkartellek ellen veszik fel a harcot, de a csapat szétbomlásában közrejátszik pár millió ellopott dollár, minek következtében valaki sorra vadássza le a tagokat. A film David Ayer rendezésében érkezik aki a korábbiakban olyan alkotásokért felelt, mint a Nehéz idők és Az utca királyai.


A Conan folytatását 2014 nyarára lehet várni, mely figyelmen kívül hagyva a Conan the Destroyer -t és a Conan the Barbarian 3D -t, mely utóbbiban Jason Momoa alakította a főszerepet. A film The Legend of Conan, azaz Conan legendája néven fog érkezni és közvetlenül az eredeti '82 -es film befejeztétől veszi fel a fonalat. A forgatókönyvért Chris Morgan felel, de csak azután, hogy hetedik Fast and the Furious filmjét letudta.


Még a 2011- es reboot és Schwarzenegger kormányzósága előtt szóba került volt egy másik Conan film is, melyben a legendás színész szintén a barbár király szerepében lépett volna színre, ám a főszerepben felnőtt fia, Kon állt volna, aminek szerepére Vin Diesel is áhítozott, de ez a tervezet végül a süllyesztőben végezte.

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése