2012. november 2., péntek

Mark Hamill szerepet kaphat az új Star Wars trilógiában


A felvásárlást követően elkezdődött a Disney reklám hadjárata, melynek során apró, ám a rajongók számára jelentős információkkal kelti fel az érdeklődést a messzi messzi jövőben érkező új trilógia első epizódjával kapcsolatban.



Mark Hamill saját elmondása szerint nagyon meglepődött a nyélbe ütött üzleten.
Bevallása szerint sejtése sem volt a készülő tranzakcióról és ő maga is az online sajtóból értesült róla. Mindenesetre a régebbi részek rajongóinak és azoknak, akik szimpatizálnak Luke karakterével, remek pletyka merült fel a napokban, ugyanis Lucas önéletrajz írója kiszivárogtatta, hogy a következő három rész, a jelenlegi elképzelések alapján a régi epizódok folytatása lesz, és nem kizárható egy megöregedett Luke Skywalker központi szerepe, melyre nem kérhetnek fel mást, mint Hamillt, de azt is hozzá tette, hogy ez a fanoknak egy kiváló gumicsont is egyben, mivel erre nincs semmi bizonyíték még.


Mark Hamill a megkeresést egyelőre cáfolta -mindenesetre annyit elárult, hogy ő maga szeretné ezt elsőként megtudni amennyiben igaz-, pedig az előkészületek megkezdődtek a filmmel kapcsolatban. A Star Wars kultikus jelentőségének áradozása mellett azt is elárulta, hogy mindenképp benne lenne a folytatásban, annak ellenére, hogy nem feltétlenül ért egyet a Star Wars jogoknak a Disney kezébe adásával, de igyekszik pozitívan tekinteni rá, mivel a korábbiakban a Marvel -lel és a Pixar stúdióval is jó munkát végeztek.

Mint köztudott Lucas csupán kreatív tanácsadóként lesz jelen, így a döntés ennek kapcsán már kicsúszott kezéből, éppen ezért nem is kommentálja érdemben a pletykákat.
Saját elképzeléseink szerint a folytatás alapjainak egy részét a Dark Horse által készített képregények is adhatják.

Amíg a lényeges kérdések el nem dőlnek, addig ajánlom mindenkinek figyelmébe  az alábbi szórakoztató paródiát a rendező választással kapcsolatban:



Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése