2012. november 7., szerda

Új Uncharted játék érkezik


Bejelentés? Nem. Szivárogtatás? Nem. Hát akkor? Az ausztráliai játékbesorolási szervezet honlapján bukkant fel az Uncharted: Fight for Fortune cím, minek következtében a játék létezik, fejlesztés alatt áll és már be is lett sorolva a megfelelő korhatáros kategóriába.

Jogos a kérdés, hogy miért pont Ausztráliában bukkan fel elsőként a játék. Nos, azért mert az ötödik kontinensen hírhedten szigorúan veszik a besorolásokat a játékok erőszakossága, drog és szexuális tartalmával kapcsolatban, aminek köszönhetően több produktum is tiltólistára került, olyanok, melyek más helyeken zokszó nélkül piacra kerülhettek. Ezért kívánta a Sony minél hamarabb átfuttatni a hatóságok keze alatt a legújabb Uncharted epizódot.



Amit egyelőre tudni lehet a játékról, az az, hogy nem a megszokott Naughty Dog csapat készíti a munkadarabot, hanem a One Loop Games kezébe került a fejlesztés, akiknek már korábban nem egy közös projektjük akadt a Sony -val, mivel ők készítették a God of War: Betrayal és a Ratchet and Clank Going Mobil című mobilos játékokat.



A cég büszkén hirdeti honlapján a 30 éves játékfejlesztői tapasztalatát valamint, hogy olyan címeken munkálkodtak elsődleges profiljuk a mobil, PSN és XBLA piacok mellett, mint a Star Wars Episode III, Full Spectrum Warrior vagy a The Saboteur.



A találgatások már megindultak, hogy esetleg egy cross platformos, azaz PS3 -as és PS Vitas fejlesztésről lenne szó, esetleg az új epizód már a nextgen masinára készülne, netalán mobil verzióról lenne szó, de a Sony vezetősége egyelőre a fejlesztés létezését is tagadja. Mindenesetre a One Loop Games honlapján több jelenleg is futó titkos projekt fel van tüntetve.

Mindenesetre a játék tartalmával kapcsolatban (nagyon) minimális következtetések vonhatóak le a besorolási honlapon, melyet itt megtalálhattok: Australian Classification

Zerko

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése